23.3.16

iiriskomm

mahuvahekorras 1:1 panna patta vahukoor ja suhkur. norm kogus nt 400ml kumbagit.
umbes tund aega podiseda lasta. valmis.
tegelikult on eri retseptivariante: leidsin ka sellise, kus vaja 500g hapukoort ja 250g suhkrut. aga ka selliseid, kus lisada soovitatakse võid, siirupit jne. osades kohtades antakse nõu raputada kommid üle hakitud mandlite vm pähklikraamiga. niiet variante palju - ei muud kui lasta mõttel lennata!
lõpuks: valada see jura väikestesse pabervormidesse või silikonvormidesse (aga mitte plastik, sest see sulab ära!). või küpsetuspaberiga plaadile, kust siis peale jahedas tahkumist saab lõigata parajad iiriskangid.
ettevaatust, põhjustab sõltuvust ja suhkur on mürk!

No comments: