3.9.16

pardisalat

pardijalgamangot
mandariini
põldmarju (osa marjadena, osa sõelast läbi pressitud kastmena)
sarapuupähkleid (röstitud) 
mango-tšillikastet
rohelist salatisegu

ühe väga hea koka esmavariant salatist, mis lõpuks restorani jõulumenüüsse jõudis veidi keerulisemal kujul, mida ma järgi aimata ei oskaks, võlu aga seisneb ennekõike komponentide kokkusobivuses ja need on seal endiselt olemas, niiet kõik Entrisse rebitud pardile enne, kui detsember lõppeb.
pardijalgade liha tuleks rebida ja segada mango-tšillikastmega, et see oleks hea mahlakas. mandariin ja mango tükkideks ning lõppeks tuleks kõik lihtsalt kokku asetada ja kastmeid (mango-tšilli, põldmarja) peale piserdada. lihtne ja väga, väga maitsev! kiire muidugi juhul, kui liha eelnevalt küpsetatud... äkki peaks proovima ka kättesaadavama ja odavama kanalihaga? ühed linnud mõlemad...

No comments: