seda suppi tegin poja poole aasta sünnipäeva puhul lähemaid sugulasi võõrustades. vastukaja oli väga positiivne ja supp nii populaarne, et ma ise ei jõudnud eriti maitstagi. kuidas see täpselt käis, võib vaadata ka raamatust 'poole tunni road' (või midagi taolist...). olgu öeldud, et tegelikkuses mul läks küll kauem, kui pool tundi.
vaja:
porgandit
varssellerit
sibulat
- need võiks kõik ära hakkida
õli
vett
loorberilehte
köögivilja puljongikuubikut
valgeid konservube
saumiksrit
head suitsusinki
kuidas teha?
köögiviljad lase pajapõhjas kergelt õlis läbi, niiet mõnusalt särisevad ja köögi head aroomi täis viskavad, lisa vesi, loorberilehed ja puljongikuubik. ohmuidugi, soola võiks ka panna. kui kraam hakkab juba pehmeks minema, lisa kurnatud oad ja keeda veel veidi. siis põrista saumiksriga korralikult püreeks. ning lõpuks sega sinna sekka sink, mis hakitud ja hea viitsimise korral ka kergelt praetud.
No comments:
Post a Comment